SRK 400

Δικύλινδρη, γυμνή, απόλαυση

4.995 €

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται
μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Δικύλινδρη, γυμνή, απόλαυση

Δικύλινδρος εν Σειρά 360˚

Ο κινητήρας της SRK 400 είναι ένας δικύλινδρος εν σειρά με στρόφαλο 360˚, γεγονός που του χαρίζει μία υποδειγματική γραμμικότητα στην παραγωγή της δύναμης και της ροπής. Η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 41,5 ίππους, ενώ αντίστοιχα η μέγιστη τιμή της ροπής ανέρχεται στα 37Nm.

Επιθετική Εμφάνιση – LED Φώτα

Το “βλέμμα” της SRK 400 αντανακλά την επιθετική προσωπικότητα της μοτοσυκλέτας, με τους δίδυμους LED προβολείς να “σημαδεύουν” αποφασιστικά το δρόμο, χαρίζοντας μια φυσική και ευρεία δέσμη φωτός.

Λιτός και Εντυπωσιακός Σχεδιασμός Ουράς

Η ουρά της SRK 400 εντυπωσιάζει τόσο με τις λεπτές γραμμές και το μινιμαλισμό του σχεδιασμού της, όσο και με το LED φωτιστικό σώμα σε σχήμα “T” που της χαρίζει μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Ένα ακόμη δυναμικό στοιχείο είναι οι αεροτομές εκατέρωθεν της σέλας του συνεπιβάτη, που προσδίδουν έναν σπορ χαρακτήρα στο δικύλινδρο streetfighter.

Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Ασφάλειας – Bosch ABS

Η SRK 400 διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας με τους δύο “κυματιστούς” δίσκους 260mm μπροστά και τις τετραπίστονες δαγκάνες, που συνδυάζονται με το σύστημα ABS 9.1MB της Bosch.

Ιδανικό Πακέτο Αναρτήσεων

Το ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 37mm, δίνει διαδρομή 125 χιλιοστών και οι εργοστασιακές του ρυθμίσεις ταιριάζουν απόλυτα με το σπορ χαρακτήρα της SRK 400. Οι ιδανικές αποσβέσεις ανταποκρίνονται τόσο στους γρήγορους ρυθμούς οδήγησης όσο και στην άνεση.

Οθόνη LCD και Θύρα USB

Τα όργανα της SRK 400 αποτελούνται από μία LCD οθόνη, πάνω στην οποία προβάλλονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σε μπλε φόντο και λευκές ενδείξεις, ενώ ακριβώς από κάτω βρίσκεται η έξυπνη θύρα USB, για τη φόρτιση του τηλεφώνου του αναβάτη.

Ρυθμιζόμενο Πίσω Αμορτισέρ

Το αμορτισέρ της SRK 400 διαθέτει ρυθμίσεις για την προφόρτιση του ελατηρίου και για την απόσβεση της επαναφοράς, έτσι ώστε ο αναβάτης να προσαρμόσει τη μοτοσυκλέτα στις δικές του απαιτήσεις και οδηγικό στιλ.

Υψηλή Ποιότητα Κατασκευής

Οι λεπτομέρειες, όπως οι δύο ξεχωριστές σέλες για αναβάτη και συνεπιβάτη με τις εξωτερικές ραφές σε κόκκινο χρώμα και η συναρμογή των πλαστικών μερών, μαρτυρούν το υψηλό επίπεδο ποιότητας στην κατασκευή της SRK 400. Η εργονομική μελέτη είναι εξίσου προσεγμένη, με την άνεση να καλύπτει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες.

Φωτιζόμενοι Διακόπτες

Οι διακόπτες της SRK 400 διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό, που πέρα από τον αισθητικό του ρόλο, καθιστά και πολύ πιο εύκολη τη λειτουργία τους το βράδυ.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της QJMOTOR για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | qjmotor.gr