MTX 125 ABS / TCS

Tα έχει όλα και προκαλεί για σύγκριση!

Αναμένεται 03/2024

2.795 €

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται
μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

MTX 125

Το scooter της χρονιάς ?

Tα έχει όλα και προκαλεί για σύγκριση!

Ισχυρός 4βάλβιδος Υγρόψυκτος Κινητήρας 15ps

BOSCH EFI & Traction Control

Οικονομία – 2,2L /100km (WMTC3)

2 Δισκόφρενα με Δικάναλο ABS

FULL LED Φώτα | TFT Οθόνη

Υβριδική Τεχνολογία για Επιδόσεις και Οικονομία

Ο μονοκύλινδρος τετραβάλβιδος κινητήρας αποδίδει 15 ίππους και 12Nm ροπής, όντας ένας από τους πιο δυνατούς κινητήρες της κατηγορίας, ενώ παράλληλα διατηρεί και την κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα της τάξης των 2,2L/100km (WMTC3). Διαθέτει επίσης σύστημα start/stop το οποίο εκμεταλλεύεται μια υβριδική τεχνολογία που καταργεί τη μίζα, το ρόλο της οποίας παίζει η γεννήτρια. Με αυτό τον τρόπο η επανεκκίνηση του κινητήρα γίνεται άμεσα και αθόρυβα, μειώνονται τα κινούμενα μέρη και προσφέρει καλύτερες επιδόσεις κατά την επιτάχυνση.

Υγρόψυξη και Χαμηλό Κέντρο Βάρους

Ο κινητήρας του ΜΤΧ 125 είναι υγρόψυκτος με το ψυγείο να είναι τοποθετημένο χαμηλά και πίσω, προκειμένου να συμβάλλει στη συγκέντρωση των μαζών και στη διατήρηση του χαμηλού κέντρου βάρους.

Πρακτικοί Αποθηκευτικοί Χώροι – Θύρα USB

Κάτω από το τιμόνι υπάρχουν και δύο αποθηκευτικοί χώροι για τη μεταφορά μικροαντικειμένων του αναβάτη. Στο αριστερό ντουλαπάκι υπάρχει και θύρα USB για τη φόρτιση του κινητού τηλεφώνου του αναβάτη.

Έξυπνα Τοποθετημένο Ρεζερβουάρ

Το ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένο ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, διευκολύνοντας τον ανεφοδιασμό, όπως και τη συγκέντρωση των μαζών χαμηλά.

Σύστημα Keyless

Το ΜΤΧ 125 διαθέτει τεχνολογία keyless, με δυνατότητα ξεκλειδώματος της σέλας και της κεντρικής μονάδας από απόσταση, ενώ υπάρχει και ως δικλίδα ασφαλείας κανονικό κλειδί, για την περίπτωση που πέσει το επίπεδο της μπαταρίας του πομπού.

2 Δισκόφρενα με Δικάναλο ABS

Το μπροστινό φρένο αποτελείται από ένα δίσκο 240mm και διπίστονη δαγκάνα, το πίσω από δίσκο 225mm, ενώ συνδυάζεται με δικάναλο σύστημα ABS για τη μέγιστη ασφάλεια κατά την πέδηση.

Δύο Ρυθμιζόμενα Αμορτισέρ

Τα δύο αμορτισέρ που έχουν αναλάβει την πίσω ανάρτηση του ΜΤΧ 125, ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση και οι αποσβέσεις τους είναι μελετημένες για να προσφέρουν άνεση και σπορ συμπεριφορά.

Full LED Φωτιστικά Σώματα

Όλα τα φωτιστικά σώματα του MTX 125 είναι τεχνολογίας LED και ακολουθούν την “αρχιτεκτονική” του μεγαλύτερου FORT 350, προσδίδοντας ξεχωριστή εμφάνιση αλλά και την απαραίτητη εταιρική ταυτότητα.

Έγχρωμη Οθόνη TFT υψηλής Ευκρίνειας

Η έγχρωμη  TFT οθόνη προβάλλει με ευκρίνεια όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργική κατάσταση του ΜΤΧ, με μεγάλες και ευανάγνωστες ενδείξεις.

Μοτοσυκλετιστικής Φιλοσοφίας Έδραση Τιμονιού

Το τιμόνι του ΜΤΧ 125 ακολουθεί τα μοτοσυκλετιστικά πρότυπα και εδράζεται σε καβαλέτα, προσφέροντας καλύτερη αίσθηση και μοχλό.

Πρακτικό Χειρόφρενο – Ρυθμιζόμενες Μανέτες

Τo ΜΤΧ 125 διαθέτει χειρόφρενο στα αριστερά χειριστήρια, που το καθιστά ιδιαίτερα πρακτικό κατά τη στάθμευση σε δρόμους με μεγάλη κλίση. Επιπλέον, οι μανέτες των φρένων είναι ρυθμιζόμενες σε τέσσερις θέσεις, κάτι που αποτελεί ιδιαίτερα σπάνιο χαρακτηριστικό στην κατηγορία.

Ποιοτικοί και Λειτουργικοί Διακόπτες

Οι διακόπτες και τα χειριστήρια διακρίνονται για την ποιοτική κατασκευή τους, αλλά και για τον εργονομικό και λειτουργικό σχεδιασμό τους.

Δυναμικά Σχεδιασμένο Τελικό Εξάτμισης

Το τελικό της εξάτμισης ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές του υπόλοιπου συνόλου, συνεισφέροντας στο δυναμικό χαρακτήρα του ΜΤΧ 125.

Αποθηκευτικός Χώρος για ένα Κράνος

Κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενηθεί ένα κράνος τύπου jet, καθώς και διάφορα μικροαντικείμενα του αναβάτη.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της QJMOTOR για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | qjmotor.gr