SVT 650X

Tώρα… έχουμε αρχηγό!

7.195 €

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται
μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Tώρα… έχουμε αρχηγό!

Ο Δυνατότερος V2 της Κατηγορίας

Ο κινητήρας της SVT 650X αποτελεί σημείο αναφοράς ως ο δυνατότερος της κατηγορίας, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 76,2 ίππους στις 9.000 στροφές. Αντίστοιχα, η μέγιστη τιμή της ροπής ανέρχεται στα 65Νm στις 8.000 στροφές. Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ψεκασμού η μέση κατανάλωση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Δυναμική Εμφάνιση – Άριστη Προστασία – Εργονομική μελέτη

Η μπροστινή όψη της SVT 650X ξεχωρίζει χάρη στην κατακόρυφη τοποθέτηση των δίδυμων LED προβολέων και την εντυπωσιακή σχεδίαση του φαίρινγκ, που καταφέρνει να διατηρεί στενή τη σιλουέτα της μοτοσυκλέτας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εξαιρετική κάλυψη στον αναβάτη χάρη στη ρύθμιση της ζελατίνας σε τρία επίπεδα. Το μεταβλητής διατομής τιμόνι δημιουργεί φυσικές γωνίες για τα χέρια του αναβάτη και μια άνετη θέση οδήγησης.

Έγχρωμη TFT Οθόνη 7″

Πίσω από την αεροδυναμικά μελετημένη ζελατίνα έχει τοποθετηθεί η έγχρωμη TFT οθόνη 7″ η οποία προβάλει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες στον αναβάτη, με δυνατότητα διασύνδεσης μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth. Στις ενδείξεις περιλαμβάνεται και η πίεση των ελαστικών χάρη στους αισθητήρες που διαθέτει η μοτοσυκλέτα. Κάτω ακριβώς από την οθόνη, υπάρχει και μία θύρα ταχείας φόρτισης USB.

Brembo φρένα – Bosch ABS – Ρυθμιζόμενες Αναρτήσεις

Το πακέτο άνεσης και ασφάλειας ολοκληρώνεται με τους δύο δίσκους 320mm μπροστά με ακτινικές τετραέμβολες δαγκάνες της Brembo και το δίσκο των 260mm πίσω με μονοπίστονη δαγκάνα, που συνεργάζονται με το εξελιγμένο δικάναλο σύστημα ABS 9.1MB της Bosch. Το ανεστραμμένο πιρούνι 43mm διαθέτει ρυθμίσεις προφόρτισης και απόσβεσης επαναφοράς και δίνει διαδρομή 145mm για απροβλημάτιστη οδήγηση σε όλα τα τερέν και ομοιογένεια σε πιο γρήγορους ρυθμούς οδήγησης, στα ταξιδιωτικά χιλιόμετρα. Το αμορτισέρ, ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Οι τροχοί της SVT 650X έχουν τις ίδιες διαστάσεις με τους αντίστοιχους της SVT 650 (19″ εμπρός – 17″ πίσω), αλλά είναι ακτινωτοί και μπορούν να δεχτούν tubeless ελαστικά, δηλώνοντας τον πιο adventure προσανατολισμό της συγκεκριμένης έκδοσης.

Άνετη και Θερμαινόμενη Σέλα

Η σέλα του αναβάτη είναι θερμαινόμενη, προσφέρει μεγάλους χώρους και τοποθετεί το σώμα “μέσα” στη μοτοσυκλέτα με απόσταση από το έδαφος στα 850mm, ενώ η ξεχωριστή σέλα για τον συνεπιβάτη τον τοποθετεί σε λίγο ψηλότερη θέση με σωστή απόσταση των ποδιών από τα μαρσπιέ.

Προστατευτικές Χούφτες με Ενίσχυση – Θερμαινόμενα γκριπ

Οι προστατευτικές χούφτες με την αλουμινένια ενισχυτική μπάρα προστατεύουν ολοκληρωτικά τα χέρια του αναβάτη από τον αέρα, από πτώσεις και από κρούσεις σε τυχόν εμπόδια. Τα θερμαινόμενα γκριπ ανήκουν και αυτά στο στάνταρ εξοπλισμό, ενώ ρυθμιζόμενες είναι οι μανέτες του φρένου και του συμπλέκτη.

Στιβαρή Αλουμινένια Σχάρα

Ο εργοστασιακός εξοπλισμός της SVT περιλαμβάνει και την αλουμινένια σχάρα, η οποία χάρη στη μεγάλη επιφάνειά της και τη στιβαρή κατασκευή της, μπορεί να δεχθεί με άνεση τις αποσκευές του αναβάτη.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της QJMOTOR για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

*Τα προστατευτικά κάγκελα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες διατίθενται ως εργοστασιακά αξεσουάρ και δεν αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού.

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | qjmotor.gr