SRT 550S

Νέα SRT550 S – Αξίζεις το καλύτερο!

5.595 €

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται
μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Xαρακτηριστικά

✓ Προβολείς Full-Led με DRL

✓ Περιμετρικά Προστατευτικά Κάγκελα

✓ Χούφτες με Μπάρες Αλουμινίου

✓ Προστατευτική Ποδιά Κινητήρα

✓ Κεντρικό – Πλαϊνό Σταντ

✓ Tubeless Ελαστικά

✓ TFT Έγχρωμη Οθόνη 7”

✓ Θερμαινόμενη Σέλα

✓ Θερμαινόμενα Γκριπ

✓ Bluetooth και Wi-Fi Συνδεσιμότητα

✓ USB Θύρα Φόρτισης

✓ Πλήρως Ρυθμιζόμενο Πιρούνι USD Marzocchi 41mm

✓ Ρυθμιζόμενο Πίσω Αμορτισέρ

✓ Πλαίσιο Χωροδικτύωμα

✓ Αφαιρούμενο Υποπλαίσιο

✓ Τιμόνι Μεταβλητής Διατομής

✓ Ρυθμιζόμενες Μανέτες

✓ Μαρσπιέ Off-Road

Αξίζεις το καλύτερο!

Μοναδική Εμφάνιση

Η σχεδίαση της νέας SRT 550 S βασίζεται στη λειτουργικότητα και την τεχνολογική καινοτομία, καθώς και στη μοναδική εξωτερική εμφάνιση που τη διαχωρίζει από το πλήθος. Το αεροδυναμικό φέρινγκ μειώνει τους στροβιλισμούς, προσφέροντας απαράμιλλη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και προστασία με χαμηλά επίπεδα θορύβου, κάνοντας τις μακρινές διαδρομές απόλαυση. Ο μικρού μεγέθους πανίσχυρος προβολέας LED προσφέρει ιδανική διασπορά του φωτός προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ οι δύο επιπλέον προβολείς ομίχλης, με τετραπλά LED ο καθένας, αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού της SRT 550 S. Ενσωματωμένα στο φέρινγκ είναι και τα εντυπωσιακά, κάθετα τοποθετημένα LED φλας.

Πανίσχυρη Δομή 

Χρησιμοποιώντας τον δικύλινδρο κινητήρα ως ενεργό δομικό στοιχείο του πλαισίου, οι σχεδιαστές της QJMOTOR μείωσαν δραστικά το συνολικό βάρος της νέας SRT 550 S και αύξησαν την ακαμψία. Σε συνδυασμό με το πλήρως ρυθμιζόμενο USD πιρούνι 41mm της Marzocchi, το αλουμινένιο ψαλίδι και το ξεχωριστό υποπλαίσιο, η νέα SRT 550 S διαθέτει ιδανικά δυναμικά χαρακτηριστικά, τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου.

Πανέτοιμη για Όλα

Με τα Tubeless ελαστικά στους τροχούς ελαφρού κράματος των 19” και 17” εμπρός-πίσω και το σύστημα παρακολούθησης πίεσης και θερμοκρασίας, η SRT 550 S είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση σε κάθε είδους δρόμο.

Απεριόριστες Δυνατότητες

Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT με Bluetooth και Wi-Fi προσφέρει δυνατότητες συνδεσιμότητας και παροχής πληροφοριών και συνοδεύεται με διπλή θύρα USB και πρίζα 12V.

Μέγιστη Προστασία & Εξοπλισμός Ασφαλείας

Η νέα σχάρα έχει πρόβλεψη για τοποθέτηση Top Case και τα πίσω κάγκελα για πλαϊνές βαλίτσες. Οι χούφτες στο τιμόνι με την αλουμινένια μπάρα προστατεύουν τις ρυθμιζόμενες μανέτες του φρένου και του συμπλέκτη, καθώς και τα χέρια του αναβάτη. Η προστατευτική ποδιά του κινητήρα από κράμα αλουμινίου, στάνταρ στον εξοπλισμό της SRT550 S, εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων και αυτοπεποίθηση στον αναβάτη για ασφαλείς εξορμήσεις. Τα περιμετρικά κάγκελα για τον κινητήρα και το φέρινγκ συνεισφέρουν στη μέγιστη προστασία της μοτοσυκλέτας.

Μελετημένη σε Κάθε Λεπτομέρεια – Θερμαινόμενη Σέλα

Η σέλα του αναβάτη είναι θερμαινόμενη. Η εργονομία της θέσης οδήγησης και της σέλας δύο επιπέδων έχει μελετηθεί σε κάθε της λεπτομέρεια με σαφή στόχο την ευκολία χειρισμών και την άνεση.

Σύγχρονα & Εργονομικά Χειριστήρια

Τα χειριστήρια της SRT5500 S είναι σχεδιασμένα με εργονομία και σύγχρονη αισθητική. Με το πάτημα ενός κουμπιού, παρέχουν άμεσο έλεγχο των φώτων ομίχλης, των θερμαινόμενων γκριπ και της θερμαινόμενης σέλας. Επιπλέον, η πρόσβαση στο menu της οθόνης για τη διαχείριση των λειτουργιών είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της QJMOTOR για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | qjmotor.gr