SRT 800SΧ

Το δυνατότερο και με τη μεγαλύτερη αυτονομία από τον άμεσο ανταγωνισμό!

7.995 €

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται
μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Το δυνατότερο και με τη μεγαλύτερη αυτονομία από τον άμεσο ανταγωνισμό!

Περισσότερη Δύναμη – Περισσότερα Κυβικά

H “καρδιά” στις SRT 800SX είναι ο κινητήρας των 799 κυβικών εκατοστών. Ο στρόφαλος με τη μεγαλύτερη διαδρομή στα 65,7mm, προσδίδει ιδιαίτερα δυναμικά χαρακτηριστικά στην απόδοση, με τις επιδόσεις να φτάνουν στις 92,5 ίππους στις 9.000 στροφές και τα 77Nm ροπής στις 8.000 αντίστοιχα.

Εργονομία, Προστασία και Στιλ

Η μοναδική όψη της SRT 800SX, την κάνει να ξεχωρίζει από όλο τον ανταγωνισμό της κατηγορίας. Οι δύο LED προβολείς, πέρα από τη φυσική και ευρεία δέσμη που προσφέρουν, προσθέτουν και ένα ιδιαίτερο στιλ στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, ενώ η ζελατίνα με τις προεκτάσεις στο κάτω μέρος της, προστατεύει επαρκώς τον αναβάτη από τον αέρα.

Ακτινωτοί τροχοί – Tubeless ελαστικά – Φρένα Brembo

Οι αλουμινένιοι τροχοί με τις ακτίνες, είναι σχεδιασμένοι να δέχονται τα tubeless ελαστικά MAXXVENTURE της MAXXIS, με τη διάσταση του μπροστινού τροχού στις 19″ να αυξάνει τις εκτός δρόμου δυνατότητες της SRT 800SX. Οι ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων της Brembo σε συνδυασμό με την μονάδα ABS 9.1MB της Bosch, προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον αναβάτη, ακόμη και στα πιο απαιτητικά φρεναρίσματα.

Αναρτήσεις Marzocchi για Άνεση και Ασφάλεια

Το ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 43mm από τη Marzocchi ισορροπεί ανάμεσα στην άνεση και τη συμπεριφορά, ανεξαρτήτως του τερέν που κινείται η SRT 800SX.

Οθόνη TFT 7″ – Αισθητήρες Πίεσης/Θερμοκρασίας Ελαστικών – Θύρα USB

H μεγάλη έγχρωμη TFT οθόνη 7″ προβάλει ένα μεγάλο πλήθος πληροφοριών, όπως είναι η πίεση και η θερμοκρασία των ελαστικών χάρη στους αισθητήρες που διαθέτει, με ευανάγνωστες ενδείξεις και με αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα διασύνδεσης με το κινητό του αναβάτη, για διαχείριση και προβολή των εισερχομένων κλήσεων. Κάτω από την οθόνη και δίπλα τον κεντρικό διακόπτη, υπάρχει και θύρα USB για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Στάνταρ Σχάρα Αποσκευών

Η στιβαρή κατασκευή της σχάρας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τις αποσκευές του αναβάτη

*Τα προστατευτικά κάγκελα και το κεντρικό σταντ που εμφανίζονται στις φωτογραφίες, διατίθενται ως εργοστασιακά αξεσουάρ και δεν αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Διακόπτες με Οπίσθιο Φωτισμό

Οι εργονομικοί και λειτουργικοί διακόπτες της SRT 800SX διαθέτουν διακριτικό, οπίσθιο φωτισμό, που καθιστά πιο εύκολη τη χρήση τους κατά τη νυχτερινή οδήγηση και προσθέτει παράλληλα μία όμορφη στιλιστική νότα στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

Θερμαινόμενη Σέλα και Γκριπ

Στην άνεση του αναβάτη, ειδικά κατά την οδήγηση το χειμώνα ή σε συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών, συμβάλλουν τα θερμαινόμενα γκριπ και η θερμαινόμενη σέλα, που ανήκουν στο στάνταρ εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας.

Προστατευτικές Χούφτες με Ενίσχυση

Οι προστατευτικές χούφτες ανήκουν στο στάνταρ εξοπλισμό της SRT 800SX, διαθέτοντας σταθερή αλουμινένια ενίσχυση, για ακόμη πιο αποτελεσματική προστασία των χεριών του αναβάτη

Ρεζερβουάρ Μεγάλης Χωρητικότητας

Το ρεζερβουάρ έχει μεγάλη χωρητικότητα στα 24 λίτρα και το πεπλατυσμένο στο επάνω μέρος σχήμα του είναι μελετημένο ώστε να προσφέρει κάλυψη στα πόδια του αναβάτη και την κατάλληλη στήριξη στους μηρούς για καλύτερο έλεγχο. Τα νέα γραφικά προσθέτουν τη δική τους πινελιά στη δυναμική εμφάνιση της SRT 800SX.

*Τα προστατευτικά κάγκελα και το κεντρικό σταντ που εμφανίζονται στις φωτογραφίες, διατίθενται ως εργοστασιακά αξεσουάρ και δεν αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της QJMOTOR για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | qjmotor.gr