CTR 125 L/C ABS

Πρακτικό και πλούσια εξοπλισμένο

2.495 €

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται
μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Πρακτικό και πλούσια εξοπλισμένο

Υγρόψυκτος Τετραβάλβιδος Κινητήρας – Bosch ψεκασμός

Σύστημα Start/Stop

Ο υγρόψυκτος μονοκύλινδρος τετραβάλβιδος κινητήρας του CTR 125, αποδίδει 15 ίππους και 12Nm ροπής, συνδυάζοντας επιδόσεις με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης, της τάξης των 2,2 L/100km, χάρη στον ψεκασμό της Bosch και το σύστημα start/stop που διαθέτει.

Εργονομικός Σχεδιασμός

Πέρα από την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το CTR 125 διαθέτει και έναν εργονομικά μελετημένο σχεδιασμό. Το φαρδύ και επίπεδο πάτωμα προσθέτει σημαντικές δυνατότητες μεταφοράς, ενώ δημιουργεί και ικανοποιητικό χώρο που θα βολέψει ακόμη και τους ψηλότερους αναβάτες. Πίσω από την ποδιά υπάρχει ένας έξυπνα αναδιπλούμενος γάντζος για την ανάρτηση χειραποσκευών.

Μελετημένη Κατανομή Μαζών

Το ψυγείο είναι τοποθετημένο στη δεξιά πλευρά, συμβάλλοντας έτσι στη συγκέντρωση των μαζών χαμηλά, με την κατανομή των 130 κιλών (γεμάτο) να διατηρεί την ουδέτερη συμπεριφορά του μικρού scooter.

Άνετη και Μεγάλη Σέλα

Η μονοκόμματη σέλα διαθέτει άφθονο χώρο για αναβάτη και συνεπιβάτη, με μικρή απόσταση από το έδαφος που βοηθά και αναβάτες χαμηλότερου αναστήματος. Ο συνεπιβάτης τοποθετείται λίγο πιο ψηλά, ενώ τα σταθερά μαρσπιέ βάζουν τα πόδια του σε φυσιολογικές γωνίες.

Πρακτική Ενσωματωμένη Σχάρα

Η σχάρα (που παίζει και το ρόλο χειρολαβών για τον συνεπιβάτη) προσθέτει επιπλέον πόντους στην χρηστική προσωπικότητα του CTR 125 και συμπεριλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό του.

Φιλική Συμπεριφορά και ABS

Ο μπροστινός τροχός των 14″ συνδυάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 33mm με διαδρομή 90mm και ένα δισκόφρενο 240mm με δαγκάνα δύο εμβόλων, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και ακρίβεια χειρισμών στον αναβάτη του. Το CTR 125 είναι από τα ελάχιστα scooter της κατηγορίας που διαθέτουν και σύστημα ABS.

 Ασφάλεια και Άνεση

Ο πίσω τροχός έχει την ίδια διάσταση με τον μπροστινό (14″) και συνεργάζεται με δύο, ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση, αμορτισέρ. Το πακέτο των φρένων συμπληρώνει το πίσω δισκόφρενο των 225mm με τη δαγκάνα ενός εμβόλου.

Ευανάγνωστη LCD Οθόνη

Το CTR 125 διαθέτει μια ευανάγνωστη ψηφιακή οθόνη LCD, η οποία προβάλει πλήθος χρήσιμων πληροφοριών, όπως το επίπεδο τάσης της μπαταρίας και η προειδοποίηση για το πλαϊνό σταντ.

Full LED Φώτα

Οι δίδυμοι προβολείς του CTR 125 είναι τεχνολογίας LED, όπως και το πίσω φωτιστικό σώμα, προσφέροντας μία φυσικά και ευρεία δέσμη φωτός για ασφαλή οδήγηση και το βράδυ.

Αντικλεπτική Προστασία

Ο κεντρικός διακόπτης διαθέτει μαγνητικό κάλυμμα με αντικλεπτική προστασία.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της QJMOTOR για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | qjmotor.gr