Στο GP του Misano καλεσμένοι της QJMOTOR GRESINI RACING

Ο αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GP στο Misano έχει παραδοσιακά ένα ιδιαίτερο χρώμα, καθώς διεξάγεται σε μία ιστορική πίστα και εξελίσσεται πάντοτε σε μια μεγάλη φιέστα εμποτισμένη από το έντονο ταπεραμέντο των Ιταλών διοργανωτών. Είναι ένα αγωνιστικό τριήμερο που κάθε φανατικός μοτοσυκλετιστής θα πρέπει να εντάξει στη λίστα με τις εμπειρίες που οφείλει να ζήσει.

Αυτήν την ευκαιρία την προσέφερε η αγωνιστική ομάδα της QJMOTOR GRESINI RACING προσκαλώντας Έλληνες εμπόρους από το δίκτυο της QJMOTOR στην χώρα μας, για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας που αγωνίζεται στην κατηγορία Moto2, με δύο μοτοσυκλέτες και αναβάτες τους Filip Salac και Jeremy Alcoba.

H VIP εμπειρία περιλάμβανε φιλοξενία στο Hospitality Unit της ομάδας με δυνατότητα επίσκεψης στο box της QJMOTOR GRESINI RACING και γνωριμία με τους αναβάτες της, ελεύθερη είσοδο στην πίστα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου για παρακολούθηση των ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμαστικών και φυσικά των αγώνων όλων των κατηγοριών, αλλά και πρόσκληση για το prive pool party στο εστιατόριο Santa Monica.