SRK 700

Απογειώνει τις αισθήσεις σου

5.995 €

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται
μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Απογειώνει τις αισθήσεις σου

Επιδόσεις για Συγκινήσεις

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας της SRΚ 700, αποδίδει 73,5 ίππους στις 8.000rpm και 67Nm ροπής στις 6.000 στροφές αντίστοιχα. Οι υπερτετράγωνες διαστάσεις μαρτυρούν το χαρακτηριστικό της ευστροφίας, με διάρκεια της δύναμης ψηλά, χαρίζοντας επιδόσεις και συγκινήσεις που περιμένει ο αναβάτης από ένα γνήσιο streetfighter.

Υποδειγματική Ισορροπία

Το  ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο διαθέτει τα απαραίτητα ποσοστά ακαμψίας, ώστε να υπερκαλύψει τις δυνατότητες του κινητήρα και να προσφέρει έναν ισορροπημένο χαρακτήρα στη μοτοσυκλέτα, τόσο σε ό,τι αφορά την άνεση όσο και τη σπορ συμπεριφορά.

“Βλέμμα” Έτοιμο για Επίθεση

Οι δίδυμοι LED προβολείς, πέρα από την ευρεία και φυσική δέσμη φωτός που προσφέρουν, καθορίζουν και την άκρως επιθετική εμφάνιση της SRK 700.

Εντυπωσιακή και “Αιχμηρή” Ουρά

Το σχήμα της ουράς διαμορφώνεται κι αυτό από τις επιθετικές γραμμές και τις γεμάτες γωνίες επιφάνειες, με το LED πίσω φωτιστικό σώμα σε σχήμα “L” να προσδίδει μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση. Τεχνολογίας LED είναι και τα διακριτικά φλας, τα οποία ακολουθούν τη μινιμαλιστική διάθεση του σχεδιασμού.

Οθόνη LCD και Θύρα USB

Τα όργανα της SRK 700 αποτελούνται από μία LCD οθόνη, πάνω στην οποία προβάλλονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σε μπλε φόντο και λευκές ενδείξεις, ενώ ακριβώς από κάτω βρίσκεται η έξυπνη θύρα USB, για τη φόρτιση του τηλεφώνου του αναβάτη.

Ακτινικές Δαγκάνες – Bosch ABS

Η επιβραδυντική δύναμη, η προοδευτικότητα και η πληροφόρηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του πακέτου των φρένων, που αποτελούνται από δύο ακτινικές τετραέμβολες δαγκάνες μπροστά και δίσκους των 320mm, ενώ πίσω έχει τοποθετηθεί ένας δίσκος 240mm με δαγκάνα ενός εμβόλου. Το σύνολο συμπληρώνεται από το σύστημα ABS 9.1MB της Bosch.

Ανεστραμμένο Πιρούνι

Το πλαίσιο συνεργάζεται αρμονικά με το ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 43mm, με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις των αποσβέσεων να ισορροπούν άριστα ανάμεσα στην άνεση και την σπορ συμπεριφορά.

Ψαλίδι “Gullwing” – Ελαστικά Pirelli Angel GT

Το ψαλίδι σε σχήμα Gullwing προσφέρει την απαραίτητη ακαμψία, σε συνδυασμό με στοχευμένες ελαστικότητες, έτσι ώστε η SRK 700 να ανταποκρίνεται πλήρως με τη συμπεριφορά της στο χαρακτηρισμό streetfighter. Τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Angel GT της Pirelli, συμβάλλουν κι αυτά με τη σειρά τους, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Άνεση και Στιλ!

Οι δύο ξεχωριστές σέλες -αναβάτη και συνεπιβάτη- έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν άνεση, με χώρους και ικανή ποσότητα αφρώδους, σωστή στήριξη και αντιολισθητικά καλύμματα, ακολουθώντας παράλληλα τη σχεδιαστική σπορ φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας , συνδυάζοντας την εργονομία με το στιλ.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της QJMOTOR για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | qjmotor.gr