FORT 350

Όχημα υπεροχής

5.495 €

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται
μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

“Όχημα” υπεροχής

Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση έρχεται να καλύψει τις κορυφαίες απαιτήσεις σας.

Εξαιρετική σχεδίαση με έμφαση στην εργονομία.

Υψηλού επιπέδου προδιαγραφές, πλούσιος εξοπλισμός για άνεση και ασφάλεια.

Ποιοτικός και Αποδοτικός Κινητήρας

Ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας του FORT 350 αποδίδει 33,2 ίππους και 33,5 Nm ροπής, με τον εξελιγμένο ψεκασμό της Bosch να αναλαμβάνει τη διαχείριση καυσίμου διατηρώντας την κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα, της τάξης των 3,6 λίτρων για κάθε 100 χιλιόμετρα. Η δύναμη αποδίδεται γραμμικά και με διάρκεια στις υψηλές στροφές.

Keyless με Μοναδική Τεχνολογία NFC

Μια τεχνολογική καινοτομία του FORT 350  είναι το keyless σύστημα με ασύρματη κάρτα επικοινωνίας κοντινού πεδίου “NFC”, που εκμηδενίζει την πιθανότητα να μείνει από μπαταρία το κλειδί/πομπός. Μέσω της ασύρματης κάρτας ελέγχεται η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του οχήματος και το ξεκλείδωμα της σέλας, ενώ και η τάπα του ρεζερβουάρ κλειδώνει αυτόματα όταν το FORT απενεργοποιείται μετά το πέρας λίγων δευτερολέπτων.

Tο FORT 350 προσφέρει ωστόσο και τη δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του οχήματος και με συμβατικό κλειδί.

Μεγάλο Ρεζερβουάρ – Μεγάλη Αυτονομία – Άριστη Συμπεριφορά

Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ φτάνει τα 14 λίτρα καυσίμου, γεγονός που του προσδίδει μεγάλα περιθώρια αυτονομίας. Η τοποθέτησή του χαμηλά και ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη διευκολύνει τον ανεφοδιασμό και συμβάλλει στη συγκέντρωση των μαζών και το χαμηλό κέντρο βάρους. Το εξαιρετικό ζύγισμα του προσδίδει σταθερότητα και μία συμπαγή αίσθηση, μόλις οι τροχοί αρχίσουν να κυλούν στην άσφαλτο.

Σχεδιαστική Υπεροχή

Οι αιχμηρές γραμμές του FORT καθορίζουν την επιθετική του εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν πολυεπίπεδες επιφάνειες που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα. Οι δίδυμοι LED προβολείς προσδίδουν μια ξεχωριστή και διακριτή όψη στο FORT 350.

Ηλεκτρικά Ρυθμιζόμενη Ζελατίνα

Η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα προσφέρει μια ολοκληρωμένη κάλυψη από τον αέρα και τα στοιχεία της φύσης και μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιοδήποτε ύψος θέλει ο αναβάτης. Με την απενεργοποίηση του FORT350 η ζελατίνα κατεβαίνει στο χαμηλότερο σημείο της και επανέρχεται στη τελευταία θέση ρύθμισης κάθε φορά που ενεργοποιείται το scooter.

LED Πίσω Φωτιστικό Σώμα

Το ιδιαίτερης σχεδίασης πίσω φωτιστικό σώμα LED, ακολουθεί την αισθητική του εμπρός μέρους δημιουργώντας μία μοναδική ταυτότητα για το GT scooter της QJMOTOR.

Ακτινικές Δαγκάνες – Πιρούνι KYB

Το τηλεσκοπικό πιρούνι της KYB των 35mm σε συνδυασμό και με τις διαστάσεις των τροχών (15″ μπροστά – 14″ πίσω) προσφέρουν μια ξεχωριστή αίσθηση ασφάλειας και στιβαρότητας.  Οι ακτινικές δαγκάνες μπροστά και τα δύο δισκόφρενα των 265mm συνδυάζονται με ένα δικάναλο σύστημα ABS. Η απόδοση των φρένων και η επέμβαση του ABS έχουν αναδειχθεί τα καλύτερα της κατηγορίας, με κορυφαίες επιδόσεις και συμπεριφορά.

Ρυθμιζόμενα Αμορτισέρ KYB

Τα δύο ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση αμορτισέρ πίσω (5 θέσεων) προέρχονται επίσης από την KYB και προσδίδουν μια υψηλή ποιότητα κύλισης και άνεσης. Η ανάρτηση διαβάζει και φιλτράρει εξαιρετικά τις ανωμαλίες του δρόμου, με τις αποσβέσεις να λειτουργούν υποδειγματικά.

Οθόνη TFT 7”

Η TFT οθόνη 7″ προβάλλει πλήθος χρήσιμων πληροφοριών (όπως η πίεση και η θερμοκρασία των ελαστικών) και διαθέτει δυνατότητα διασύνδεσης μέσω Bluetooth για διαχείριση κλήσεων και μουσικής. Επιπλέον, προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας πέντε επιπέδων, αυτόματη εναλλαγή σε λειτουργία ημέρας/νύχτας και δύο διαφορετικά interfaces (Leisure και Racing), παραμένοντας ευανάγνωστη ακόμη και όταν πέφτει πάνω της απευθείας το φως του ήλιου.

Έξυπνες Αποθηκευτικές Λύσεις

Κάτω από το τιμόνι υπάρχουν δύο ντουλαπάκια που κλειδώνουν αυτόματα μέσω του κεντρικού κλειδώματος, ενώ το δεξί διαθέτει θύρα USB που φροντίζει να είναι πάντα γεμάτη η μπαταρία του κινητού του αναβάτη.

Απεριόριστη Άνεση

Η ενιαία σέλα δύο επιπέδων, που τοποθετεί το συνεπιβάτη ψηλότερα σε σχέση με τον αναβάτη, διαθέτει μεγάλες επιφάνειες και για τους δύο επιβαίνοντες. Ειδικά για τον συνεπιβάτη η άνεση είναι παροιμιώδης με επίσης πολύ καλή στήριξη από τις χειρολαβές.

Μεγάλος και Φωτιζόμενος Χώρος

Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face και ένα jet κράνος, ενώ διαθέτει και φωτισμό.

Δύο Θέσεις Στήριξης για τα Πόδια

Ο σχεδιασμός του FORT 350 δημιουργεί μια άνετη και ξεκούραστη θέση οδήγησης, με φυσικές γωνίες για τα άκρα και μεγάλους χώρους που διασφαλίζουν την άνεση, καθώς προσφέρει και τη δυνατότητα να τοποθετήσει ο αναβάτης τα πόδια του σε δύο θέσεις (κάθετα και οριζόντια).

Διακόπτες με Οπίσθιο Φωτισμό

Οι ποιοτικοί και λειτουργικοί διακόπτες διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό, ο οποίος πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, τους καθιστά και ιδιαίτερα εύχρηστους στο σκοτάδι.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της QJMOTOR για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | qjmotor.gr